Geheim van de krampen

Het geheim om krampen te bestrijden is al 250 jaar oud, maar door iedereen vergeten.

Al meer dan 10.000 personen hebeen geen krampen meer. Wat deden zijn? Zie de videos.

>>> Zie onze videos-animaties <<<

Video 1 (2min.45): het GEHEIM van de krampen, voor bijne 250 jaren vergeten:
( de video wordt geladen )

>> Speciaal als U VEEL krampen heeft <<

Video 3 (0min59): zie hoe U uw sterke krampen kan laten verdwijnen:

Een Belgisch-Braziliaanse team heeft ontdekt hoe je sterke nachtelijke krampen, vooral bij ouderen. kunt voorkomen of laten verdwijnen.

Waardoor…. ? Een nieuwe volkomen natuurlijke behandeling. Geen medicijnen, geen drugs ,dus zonder nadelige gevolgen of bijwerkingen. Vanaf de eerste dag al een merkbaar resultaat.

De basis van deze behandelingsmethode ligt in een vergeten geheim van ruim 250 jaar geleden.

Wij gaan terug naar de 18e eeuw, naar de provincie Bologna in Italië.

De beroemde Italiaanse arts en natuurkundige Dr. Luigi Galvani, zoon van een rijke Italiaanse familie, was net klaar met zijn filosofie- en geneeskunde studies.

Misschien heb je ooit weleens iets van zijn uitvinding gehoord, het galvaniseren, verzinken van metalen.

Hij was zeer geïnteresseerd in de menselijke anatomie, dat dan ook het onderwerp van zijn proefschrift was.

Maar zijn passie was statische elektriciteit.

Hij onderzocht tientallen dieren, voornamelijk kikkers, om aan te tonen dat het dierlijk spierstelsel in staat is om statische elektriciteit te produceren.

Hij probeerde vooral te ontdekken hoe je statische elektriciteit kon opslaan door een accu of een elektrische batterij te ontwikkelen.

Plotseling, op een mooie dag in 1781 als assistent dissécai , raakte hij de heupzenuw van kikker met een scalpel, en constateerde het samentrekken van de spieren van de dij van het dier .Aals hij dezelfde zenuw raakte met een ander mes, gebeurde er niets. Echt vreemd.

Het was Dr Galvani, die opmerkt dat het eerste mes werd belast met statische elektriciteit. Het tweede mes kwam in contact met een metalen tafel, waardoor de statische electriciteit werd afgevoerd.

Hieruit concludeerde hij datt statische elektriciteit in staat was tot het veroorzaken van onbedoeld samentrekken van de spieren.

Dit experiment werd herhaald in veel laboratoria van universiteiten uit Frankrijk, Argentinië, Rusland en Roemenië onder anderen.

We weten dat een ongecontroleerde spiersamentrekking, de definitie is van kramp bij volwassenen, of groeipijnen bij kinderen.

Dr Galvani had derhalve vastgesteld dat statische elektriciteit de oorzaak was van het ontstaan van spierkrampen bij volwassenene en groeipijnen bij kinderen.

Maar Dr Galvani was minder geïnteresseerd in spierkrampen en groeipijnen. Hij wilde vooral de elektrische batterij uitvinden om statische elctriciteit te kunnen opslaan.

Dit is de reden waarom het geheim van het bestrijden van krampen en groeipijnen ruim 250 jaar is vergeten.

Op een dag, las een Belgische onderzoeker het verhaal over de experimenten van Galvani in de Koninklijke Bibliotheek van Brussel. Hij bedacht verschillende systemen om de statische elektriciteit van de spieren te neutraliseren en ontwikkelde een kleine anti-statische mat/deken. In meer dan 90% van de gevallen voorkomt deze nachteleijke spierkrampen bij volwassenen en groeipijnen bij kinden.