Warom ouderen hebben meer krampen

Waarom krampen bij hogere leeftijd verergeren.

ouderen-hebben-meer-krampen

Naarmate je ouder wordt neemt de ionische onbalans in je lichaam toe. Hierdoor produceert je lichaam meer statische electriciteit die het samentrekken van de spieren verergert, waardoor spierkramp ontstaat.

 

krampen-ionishe-balans
Door deze ionische onbalans verliest het lichaam magnesium, kalium, calsium en zink.
Met het ouder worden verandert ons lichaam maar ook onze hersenen.
Deze verandering kunnen wij niet voorkomen maar wel vertragen door de ontstane te korten aan te vullen door het innemen van suplementen.

 

kramp-zenuwstelsel

Als gevolg van veroudering verslechtert ons zenuwstelsel. Hierdoor verloopt het doorgeven van zenuwsignalen
( onze aansturingsinformatie) trager. Door vertraging van deze informatie reageren onze hersenen later en worden onze bewegingen trager.

Ons zenuwstelsel wordt hierdoor gevoeliger voor statische electriciteit en dit is het begin van verhoging van krapgevoeligheid, rugklachten, gewrichtspijnen, slechte bloedsomloop en meer stress gevoelig. Kortom een scala van “ ouderdomsklachten ».

Om deze klachten de voorkomen of te verminden is het belangrijk om de statische electriciteit in ons lichaam zoveel mogelijk te neutraliseren.

 

hoe-krampen-elimineren

Door het gebruik van MAGICRAMP kun je het begin van krampen en andere fysieke klachten als gevolg van ouder worden verminderen of misschien zelfs voorkomen, zonder medicijngebruik of andere kuren met negatieve effecten.

 

magicramp-tegen-krampen

De MAGICRAMP zal u helpen.